1. Weekend Natuur-retreat Schiermonnikoog
28 september – 1 oktober 2018

In deze training ga je twee keer een hele dag in je eentje de natuur in. We werken aan de hand van de vier windrichtingen van het medicijnwiel. Vier dagdelen, met telkens een andere blik op jouw eigen aandachtspunt dat je meeneemt voor deze dagen. Tijdens die individuele tochten laat je de natuur tot je spreken. Je laat je inspireren door wat je tegenkomt.
Het eiland heeft één dorpje, bos, duinen, kwelders, strand, zee, lucht… een rijk landschap om op ‘sjamaanse’ wijze* door rond te struinen, te rusten, te Zijn.
Vrijdag 28 september is om te reizen, aan te komen en af te stemmen op het eiland. Maandag is voor de terugreis.

Kosten: Training: € 220,- Verblijf: ca € 50 à € 125,- p.p., afhankelijk van keuze en beschikbaarheid accommodatie

Meer weten? Bel 0243229722 of mail: rietvrooij@hetnet.nl
*Lees uitgebreid over deze weekend-retreat

2. Buitenkans
– Coachingsdag-op-maat, individueel voor jou, midden in de natuur. Dag tussen 7 tot 14 september, op afspraak.

Die dagen woon ik even in een prachtig huis in de Ooij bij Nijmegen, met giga tuin, in de buurt van de Bisonbaai en de rivier de Waal. Graag deel ik deze buitenkans in dit rivierenlandschap met wie een daglang met zichzelf op pad wil, ingebed door twee sessies: een aan het begin en een aan het eind.

Lees meer: http://rietvanrooij.nl/coachingsdag-op-maat

Datum en begin- en eindtijd in overleg.

Kosten: € 85,-

TIP: Met z’n tweeën zo’n dag doen? Samen met vriend/ vriendin opstarten en afronden, maar los van elkaar op pad? Dat kan. De kosten zijn dan: € 75,- per persoon.

Bel of mail  gerust als je vragen hebt. Ik kijk graag met je mee hoe je er een dag-op-maat van kunt maken!
Bel voor meer info: 0243229722 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

3. Vrouwencirkel ‘Down to earth’- zaterdag 13 oktober
inspiratiedag in de natuur met het thema ‘herfst’

Oogsten wat gerijpt is. Loslaten wat voorbij is.  Opruimen wat niet meer nodig is. Naar binnen keren. Wat neem jij als oogst mee uit deze zomer? En wat moetje laten gaan of wat wil je achter je laten?

Een vrouwencirkel van een dag, waarin je echt de tijd neemt om je eigen wijsheid aan te spreken over een onderwerp of vraag die jou bezighoudt. Met innerlijk reizen, individueel de natuur in, tussendoor ervaringen uitwisselen en tot slot een ritueel om te bekrachtigen wat je die dag ontdekt.
Dit is een verwendag voor je ziel. Je maakt onder andere een sjamaanse ‘medicijnwandeling’ in je eentje, waarbij je je openstelt voor de boodschappen van bomen, dieren, de wind, de rivier. Zo ontvang je aanwijzingen en inzichten hoe jij deze herfst bewust kunt ervaren en erin kunt meebewegen op de stroom van je bestaan.

Een dag vol plezier en diepgang in een kring gelijkgestemde vrouwen. (Maximaal acht.)
Een bewust begin van het nieuwe seizoen.
Een cadeau aan jezelf. (Of je zus, vriendin, moeder, dochter…)

Plaats: Ooij bij Nijmegen
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 75,- (incl. btw en lunch)
Zie voor meer info: http://rietvanrooij.nl/medicijnwiel-4-seizoenen-vierseizoenencyclus
Interesse? Neem contact op. Aanmelding: vanaf NU.
Bel voor meer info: 0243229722 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

4.Waar kom jij vandaan? Waar bouw jij op voort?

In een individuele sessie of met 2 à 3 mensen, op afspraak:
1. Je voormoeders en voorvaderen: een veld aan mogelijkheden. Van beheptheid tot steun in je rug.
2. Wat jouw conceptie en geboorte bij juist deze ouders je vertellen over je zielsplan.
Ik werk met verschillende vormen van afstemming (o.a. visualisatie, opstelling, innerlijk reizen en ‘soul dialogue’, waarbij je delen van je wezen ontmoet en aan het woord laat.)

5. Individueel consult of traject

Voor alle thema’s en werkvormen van deze workshops en trainingen kan ook een individueel consult of traject worden afgesproken.

Voor een-op-een coaching ‘Luisteren naar je ziel’ zijn alle vragen en verlangens die samenhangen met durven zijn wie je werkelijk bent, het omarmen van je kracht en je kwetsbaarheid, van harte welkom.
Ik werk met de energie van je innerlijke stemmen, met opstellingen in de vier windrichtingen van het medicijnwiel, met innerlijk reizen, de werking van ouders en voorouders als je spirituele leraren. Met kracht van de ongeboren levens en de levens die voorbij zijn in ons bestaan.
Met de kracht van je innerlijke bestemming.

Een-op-een kun je onder meer nader kennismaken met de stemmen die je in je hebt – een soort subpersonen van de persoon die we als ons ‘ik’ ervaren. Die zogenaamde ‘subs’ zijn heel erg divers. Ze kunnen vóór ons zijn of tegen ons. Fijn en akelig. Vertrouwd of nieuw. Allemaal samen hebben ze grote invloed op ons zelfgevoel en het is bevrijdend om ze te leren kennen. Worden ze gehoord dan worden ze – hoe wonderlijk en fijn – sterker, milder, coöperatiever. Sommige transformeren tot grote steun en toeverlaat. Kortom, we worden er een completer mens van als we al onze ‘zelven’ gaan omarmen.

Bel 0243229722 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van nader nieuws en nieuwe ontwikkelingen. Welkom!

© Copyright Riet van Rooij - Theme by Pexeto