Contact met je ongeboren kind.

Voelen wat goed voor je is, hoe jij in je kracht staat en het beste van jezelf kunt geven. Leren vertrouwen op de wijsheid van je lijf en de warmte in je hart. Daar is mijn zwangerschapsbegeleiding op gericht. Door naar binnen te keren kom je bij een ‘weten’ dat groter is dan je dagelijkse ik, met al z’n verplichtingen en aandachttrekkers. 

Vanuit die rust en openheid binnen in je, kun je contact maken met het wezen of de ziel van je kind, als je dat wilt. Je verlangen naar nabijheid is de sleutel. Meer is er niet voor nodig. Iedereen kan het, is mijn ervaring.
Ik ben niet iemand die boodschappen van ongeboren kinderen ontvangt. Daar ben ik eerlijk gezegd ook niet op uit. Wat ik nou juist zo mooi vind, is om jou in die verstilling te brengen die de deur opent voor zielscontact met je kind. Zodat jij als moeder of vader zelf voelt, weet of ziet wat je kind je te vertellen heeft, hoe het al aanwezig is en als een heel eigen wezen met jou meereist, op weg naar zijn/ haar geboorte.
Ieder contact is anders. Je kunt stille verbondenheid ervaren, heldere ingevingen krijgen of antwoord ontvangen op vragen. Je leert je afstemmen en samenwerken met je ongeboren kind. Je vertrouwen groeit.

Onrust, zorgen, complicaties?

Je kunt ook een consult afspreken vanwege een probleem. Onrust, angst vanwege een beladen voorgeschiedenis of moeilijke levensomstandigheden, spanningen rond groei en ontwikkeling van de baby, een stuitligging, overdragenheid of andere complicaties in de aanloop naar de bevalling. Maar ook, nadat je kind geboren is, vanwege het verwerken van een zware bevalling of moeilijke geboorte. Bij al deze onderwerpen breng ik je in contact met jouw kracht en innerlijk weten en met die van je kind. Zodat je voelt wat jij in huis hebt om het probleem op te lossen of los te laten, of om er zó mee om te gaan, dat jij je vertrouwen terugvindt.
Afstemmen op de energie van je kind geeft verrassende mogelijkheden bij problemen en complicaties. Een voorbeeld hiervan is het spontaan draaien van een kindje in stuitligging nadat de ouders tegen de baby hadden verteld dat andersom waarschijnlijk handiger zou zijn … Ook het vanzelf beginnen van een bevalling vlak voordat deze ingeleid zou worden, nadat de baby aandachtig op wezensniveau was toegesproken door de ouders, is een van de voorbeelden uit mijn praktijk.