* ‘Down to earth’ – de kwetsbare kracht van de lente…
in jou

ervaringscirkel van een dag – sjamaans geïnspireerd


Een dag om je op te laden met moed, kracht, vertrouwen. In de lente, in een kleine kring , op een fijne plek in Nijmegen.

Naar buiten om naar binnen te keren – weer of geen weer – met de vragen, zorgen of dilemma’s die jou bezighouden onder de arm. Om er op een frisse manier echte aandacht aan te geven.
De natuur helpt je contact maken met je diepere weten. De bomen, de rivier, de weidsheid, de dieren… ze vormen een soort thuis* waar je tot rust kunt komen en alle lawaai en drukte van het mensenleven kunt laten verstillen. Om weer  te voelen wie jij bent, wat jouw verlangen is, wat jouw deel is in het geheel.

Deze natuurkrachten zijn altijd aan het werk. Buiten, in de natuur, maar ook binnen in ons. Herken je iets van die seizoensveranderingen in de natuur in jezelf?

Herfst. Winter, Lente. Zomer.
Wat vraagt de wisseling van seizoenen in jouw levenscyclus van jou?

Down to earth. Een dag waarop je leert om een zogenaamde medicijnwandeling te maken, een helende wandeling, waarbij je – in je eentje! – de natuur ingaat en ‘al wat is’ zo tegemoet treedt, dat je hoort, voelt, ziet, wat jou iets te zeggen heeft. Hoe je ‘natuurlijke verwanten’ jou herinneren aan wat je vanbinnen al weet.

Hoe raadpleeg je een boom? Hoe kun je van de rivier antwoorden ontvangen op je vragen? Hoe kun je het magische dat je ervaart als je een wild dier in de vrije natuur ontmoet, openen in jezelf, zodat je het  veel vaker ervaart dan ‘once in a lifetime’?

Zo’n dag helpt je om het nieuwe seizoen, de werking ervan, bewust mee te nemen op de weg die jij gaat en de vreugde en verwondering terug te vinden van leven met de seizoenen.

* ‘Al onze verwanten’, noemen de  indianen al die levende wezens die hier vorm aangenomen hebben op aarde, net als wij. De bomen, de bloemen, de dieren in heel hun diverse kwaliteiten,… Het zijn onze zusters en broeders, we delen datzelfde thuis, de aarde.  Ze herinneren ons aan wie wij zijn: de mensen, ook deel van de natuur, hier om vorm te geven aan ons unieke pad, elk op een heel eigen wijze.

Interesse, als individu of met een groepje waar je al deel van uitmaakt? Neem gerust contact op voor overleg!

Zie voor extra achtergrondinfo: vierseizoenencyclus
Bel voor meer info: (024) 322 97 22 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

*Waar kom jij vandaan? Waar bouw jij op voort?

In een individuele sessie of in een workshop samen met 2 à 3 mensen, op afspraak:
1. Je voormoeders en voorvaderen: een veld aan mogelijkheden. Van beheptheid tot steun in je rug.
2. Wat jouw conceptie en geboorte bij juist deze ouders je vertellen over je zielsplan.
3. Antwoord uit een vorig leven op een vraag van nu.
Ik werk met verschillende vormen van afstemming (o.a. visualisatie, opstelling, innerlijk reizen en ‘soul dialogue’, waarbij je delen van je wezen ontmoet en aan het woord laat.)

*Individueel consult of traject

Voor alle thema’s en werkvormen van mijn workshops en trainingen kan ook een individueel consult of traject worden afgesproken.

Voor een-op-een coaching ‘Luisteren naar je ziel’ zijn alle vragen en verlangens die samenhangen met durven zijn wie je werkelijk bent, het omarmen van je kracht en je kwetsbaarheid, van harte welkom.
Ik werk met de energie van je innerlijke stemmen, met opstellingen in de vier windrichtingen van het medicijnwiel, met innerlijk reizen, de werking van ouders en voorouders als je spirituele leraren. Met kracht van de ongeboren levens en de levens die voorbij zijn in ons bestaan.
Met de kracht van je innerlijke bestemming.

Een-op-een kun je onder meer nader kennismaken met de stemmen die je in je hebt – een soort subpersonen van de persoon die we als ons ‘ik’ ervaren. Die zogenaamde ‘subs’ zijn heel erg divers. Ze kunnen vóór ons zijn of tegen ons. Fijn en akelig. Vertrouwd of nieuw. Allemaal samen hebben ze grote invloed op ons zelfgevoel en het is bevrijdend om ze te leren kennen. Worden ze gehoord dan worden ze – hoe wonderlijk en fijn – sterker, milder, coöperatiever. Sommige transformeren tot grote steun en toeverlaat. Kortom, we worden er een completer mens van als we al onze ‘zelven’ gaan omarmen.

Voorbeelden:
-wat is het verhaal van je buik? Van je pijn?
-wat zegt jouw naam/ hoe heet jij echt?
-wat zijn de zielsafspraken met je ouders en hoe kunnen die je helpen thuiskomen in jezelf?
-hoe herken je de steun van je voorouders?
-hoe een reis naar een vorig leven je nu van dienst kan zijn

Bel (024) 322 97 22 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van nader nieuws en nieuwe ontwikkelingen. Welkom!

© Copyright Riet van Rooij - Theme by Pexeto