1. ‘Down to earth’ – zaterdag 30 maart 2019
De kwetsbare kracht van de lente… in jou

vrouwencirkel van een dag – sjamaans geïnspireerd

Een dag om je op te laden met moed, kracht, vertrouwen. In een kring van maximaal 8 vrouwen, op een fijne plek an natuurgebied in Bemmel, langs de Waal (bij Nijmegen).

Naar buiten om naar binnen te keren – weer of geen weer – met de vragen, zorgen of dilemma’s die jou bezighouden onder de arm. Om er op een frisse manier echte aandacht aan te geven.
De natuur helpt je contact maken met je diepere weten. De bomen, de rivier, de weidsheid, de dieren… ze vormen een soort thuis* waar je tot rust kunt komen en alle lawaai en drukte van het mensenleven kunt laten verstillen. Om weer  te voelen wie jij bent, wat jouw  verlangen is, wat jouw deel is in het geheel.

Lente: de belofte van vernieuwing, een nieuw begin; maar ook de worsteling om door de weerstand van het oude heen te breken. Dat is de energie van de lente. Herken je hier iets van in jezelf?

Deze krachten zijn al volop aan het werk. Buiten, in de natuur, maar ook binnen in ons. Voel je de roep, het verlangen? De kwetsbare kracht, de prilheid?
Wat wil er in jou groeien, zichtbaar worden? En wat vraagt om opruiming en vertering?

Hoe raadpleeg je een boom? Hoe kun je van de rivier antwoorden ontvangen op je vragen? Hoe kun je het magische dat je ervaart als je een wild dier in de vrije natuur ontmoet, openen in jezelf, zodat je het  veel vaker ervaart dan ‘once in a lifetime’?

Down to earth. Een dag waarop je leert om een zogenaamde medicijnwandeling te maken, een helende wandeling, waarbij je – in je eentje! – de natuur ingaat en ‘al wat is’ zo tegemoet treedt, dat je hoort, voelt, ziet, wat jou iets te zeggen heeft. Hoe je ‘natuurlijke verwanten’ jou herinneren aan wat je vanbinnen al weet.

Zo’n dag helpt je om het nieuwe seizoen, de werking ervan, bewust mee te nemen op de weg die jij gaat en de vreugde en verwondering terug te vinden van leven met de seizoenen.

* ‘Al onze verwanten’, noemen de  indianen al die levende wezens die hier vorm aangenomen hebben op aarde, net als wij. De bomen, de bloemen, de dieren in heel hun diverse kwaliteiten,… Het zijn onze zusters en broeders, we delen datzelfde thuis, de aarde.  Ze herinneren ons aan wie wij zijn: de mensen, ook deel van de natuur, hier om vorm te geven aan ons unieke pad, elk op een heel eigen wijze.

Datum: zaterdag 30 maart 2019
Plaats: Bemmel bij Nijmegen
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 75,- (met lunch)
Kom je met z’n tweeën? Allebei € 7,50 korting!

Zie voor extra info: //rietvanrooij.nl/medicijnwiel-4-seizoenen-vierseizoenencyclus
Interesse? Neem contact op. Aanmelding: vanaf NU.

Bel voor meer info: (024) 322 97 22 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

 

2. Waar kom jij vandaan? Waar bouw jij op voort?

In een individuele sessie of in een workshop samen met 2 à 3 mensen, op afspraak:
1. Je voormoeders en voorvaderen: een veld aan mogelijkheden. Van beheptheid tot steun in je rug.
2. Wat jouw conceptie en geboorte bij juist deze ouders je vertellen over je zielsplan.
3. Antwoord uit een vorig leven op een vraag van nu.
Ik werk met verschillende vormen van afstemming (o.a. visualisatie, opstelling, innerlijk reizen en ‘soul dialogue’, waarbij je delen van je wezen ontmoet en aan het woord laat.)

3. Buitenkans
– Coachingsdag-op-maat, individueel voor jou, midden in de natuur. Dag op afspraak.

In de buurt van de Bisonbaai en de rivier de Waal. Graag deel ik dit rivierenlandschap met wie een daglang met zichzelf op pad wil, ingebed door twee sessies: een aan het begin en een aan het eind.

Lees meer: //rietvanrooij.nl/coachingsdag-op-maat

Datum en begin- en eindtijd in overleg.

Kosten: € 85,-

TIP: Met z’n tweeën zo’n dag doen? Samen met vriend/ vriendin opstarten en afronden, maar los van elkaar op pad? Dat kan. De kosten zijn dan: € 75,- per persoon.

Bel of mail gerust als je vragen hebt. Ik kijk graag met je mee hoe je er een dag-op-maat van kunt maken!
Bel voor meer info: (024) 322 97 22 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

4. Individueel consult of traject

Voor alle thema’s en werkvormen van deze workshops en trainingen kan ook een individueel consult of traject worden afgesproken.

Voor een-op-een coaching ‘Luisteren naar je ziel’ zijn alle vragen en verlangens die samenhangen met durven zijn wie je werkelijk bent, het omarmen van je kracht en je kwetsbaarheid, van harte welkom.
Ik werk met de energie van je innerlijke stemmen, met opstellingen in de vier windrichtingen van het medicijnwiel, met innerlijk reizen, de werking van ouders en voorouders als je spirituele leraren. Met kracht van de ongeboren levens en de levens die voorbij zijn in ons bestaan.
Met de kracht van je innerlijke bestemming.

Een-op-een kun je onder meer nader kennismaken met de stemmen die je in je hebt – een soort subpersonen van de persoon die we als ons ‘ik’ ervaren. Die zogenaamde ‘subs’ zijn heel erg divers. Ze kunnen vóór ons zijn of tegen ons. Fijn en akelig. Vertrouwd of nieuw. Allemaal samen hebben ze grote invloed op ons zelfgevoel en het is bevrijdend om ze te leren kennen. Worden ze gehoord dan worden ze – hoe wonderlijk en fijn – sterker, milder, coöperatiever. Sommige transformeren tot grote steun en toeverlaat. Kortom, we worden er een completer mens van als we al onze ‘zelven’ gaan omarmen.

Bel (024) 322 97 22 of mail: rietvrooij@hetnet.nl

5. ‘Vrouwenwijsheid aan de rivier’ –
maandelijkse vrouwencirkel, sjamaans geïnspireerd, start weer op 12 januari* 2019

Jaartraining aan de hand van de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders uit de indiaans traditie – eigentijds vertaald naar ons dagelijks leven.

*NB. Deze training start jaarlijks in januari. Dit jaar werk ik met twee cirkels. In januari 2020 begint de nieuwe training.
Meer info, data, kosten vind je HIER

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van nader nieuws en nieuwe ontwikkelingen. Welkom!

© Copyright Riet van Rooij - Theme by Pexeto