Coachingsdag-op-maat

Een dag uit je dagelijks leven en omgeving stappen om stil te staan bij jezelf. Om je eigen antwoord te vinden op een vraag die in je leeft. Of om even van een afstand te kunnen kijken naar je leven nu. Om een verlangen nader te onderzoeken. Of om op verhaal te komen na een drukke tijd.

Uit je denkhoofd, luisteren naar hart en ziel, in samenspraak met de natuur.

We werken aan de hand van het medicijnwiel uit de indiaanse traditie, met als leidraad de vier windrichtingen. Deze bieden elk hun eigen invalshoek om jouw onderwerp te benaderen en vormen zo een mooie structuur om je dag tot een rond geheel te maken.

Programma:

  • Na aankomst een sessie om je onderwerp helder te krijgen, met een innerlijke reis om af te stemmen en een meditatie in beweging  om jouw dag wakker te maken.
  • Op pad, in je eentje; je krijgt aanwijzingen en vragen mee om jouw thema volgens de vier windrichtingen van het medicijnwiel te benaderen. Je bent vrij om te gaan en staan, te struinen, te rusten. Lunch mee of in huiskamercafé Oortjeshekken, in de buurt.
  • Eind van de middag komen we weer samen om uit te wisselen wat je ontdekt hebt, evt verder uit te werken en in een afrondend ritueel te verankeren wat je mee wilt nemen en los te laten waar je klaar mee bent.

Datum en begin- en eindtijd in overleg.

Kosten: € 85,-

TIP: Met z’n tweeën zo’n dag doen? Samen met vriend/ vriendin opstarten en afronden, maar los van elkaar op pad? Dat kan. De kosten zijn dan: € 75,- per persoon.

Bel of mail  gerust als je vragen hebt. Ik kijk graag met je mee hoe je er een dag-op-maat van kunt maken!
Bel voor meer info: 0243229722 of mail: rietvrooij@hetnet.nl