De jaartraining ‘Vrouwenwijsheid aan de rivier’ 2019, in 13 zaterdagen, kost € 795,- bij betaling ineens bij aanvang van de cyclus in januari.
Betaal je per kwartaal, dan voldoe je 4x € 205,- (begin januari, april, juli en oktober 2019.) De kosten zijn dan € 820,- voor het geheel.
Betaal je per maand, dan kom je op € 65,- per maand (13x). In dat geval kost de totale training je € 845,-

Investering vooraf
Of je nu in één keer of gespreid betaalt, je voldoet je bijdrage sowieso voorafgaand aan de bijeenkomst(en). Met deze regeling maak ik bewust gebruik van de energetische werking van geld. Door altijd vooraf te investeren, ieder naar vermogen, wordt het krachtenveld waarmee we werken ook aards geactiveerd. Dat geeft energie en helderheid aan het commitment dat je met jezelf – en met mij – aangaat voor dit jaar.

Overschrijven of contant
Wil je je betaling in één keer voldoen, dan ontvang ik het bedrag van € 795,- graag tussen 1 en 10 januari 2019 op mijn bankrekening. Niet eerder, niet later.
Betaal je liever per kwartaal of maandelijks, dan graag via automatische overschrijving, telkens aan het begin van het kwartaal of de maand, zodat jij èn ik er gedurende de hele cyclus geen omkijken meer naar hebben.

Contant betalen mag ook. Graag zelfs! Het geeft mij altijd plezier om echt geld in handen te krijgen; lekker concreet, aards, stromend. Je betaalt ook dan vóór aanvang (het hele bedrag in januari, op de eerste dag van de training OF het kwartaalbedrag telkens op de eerste dag van samenkomst in het kwartaal, te beginnen in januari.).
N.B. Als je het totaalbedrag verspreid over de maanden wilt betalen, dan graag per bank, met automatische overschrijving. Elke maand bezigzijn met enveloppen met geld vraagt naar mijn smaak teveel energie.

Eenmalig inhalen zonder kosten
Ook dit jaar weer kun je één verzuimde trainingsdag inhalen zonder bijkomende kosten. Met andere woorden: mocht je een bijeenkomst moeten missen, dan ontvang je – als je wilt – de introductie van de nieuwe maan(d)vrouw in een individuele sessie van anderhalf à twee uur bij mij thuis, kort voor of kort na de gemiste zaterdag. Gratis. (Mocht je er vaker gebruik van willen/moeten maken, dan betaal je een gereduceerde prijs voor een individuele sessie.)

Annuleringsvoorwaarden
Met het invullen en opsturen van je inschrijfformulier, verplicht je je sowieso tot betaling van 10% van de jaarkosten. Vanaf 1 januari ben je verplicht tot betaling van 25% van de trainingskosten.
Bij terugtrekking na aanvang van de cyclus op 12 januari vindt in principe geen restitutie van de trainingskosten plaats. Je bent me dan het hele bedrag verschuldigd.
N.B. Natuurlijk wordt bij een duidelijke overmacht gezocht naar een redelijke oplossing.

Laat me s.v.p. op je inschrijfformulier weten voor welke betalingsvorm jij kiest. Contant of per bank, ineens of in etappes.