De jaartraining ‘Vrouwenwijsheid aan de rivier’ 2017, in 13 zaterdagen, kost € 855,– of € 865,– of € 875,–, afhankelijk van wanneer je betaalt. *)

Je bekrachtigt je aanmelding door overmaking van € 65,– inschrijfgeld, wat tevens een aanbetaling is.

Het resterende bedrag om te voldoen in 2017 is dus: € 790,– of € 800,– of € 810,–

*)Betaling in één keer of gespreide betaling
Wil je je betaling in één keer voldoen, dan kost de training € 855,– en verwacht ik vóór aanvang van de jaartraining, tussen 1 en 5 januari 2017, € 790,– op mijn rekening.
Gespreide betaling kan op voorwaarde, dat je het bedrag voldoet via automatische overschrijving per de eerste van elk kwartaal of de eerste van elke maand.
Per kwartaal: € 200,– (totaalbedrag € 865,–)
Maandelijks: € 67,50 (totaalbedrag € 875,–)

De kracht van investeren
Met deze regelingen maak ik bewust gebruik van de energetische werking van geld. Door altijd vooraf te investeren, ieder naar vermogen, wordt het krachtenveld waarmee we werken ook aards geactiveerd. Dat geeft energie en helderheid aan het commitment dat je met jezelf – en met mij – aangaat voor dit jaar.

Eenmalig inhalen zonder kosten
Ook dit jaar weer kun je één verzuimde trainingsdag inhalen zonder bijkomende kosten. Mocht je een bijeenkomst moeten missen, dan ontvang je – als je wilt – de introductie van de nieuwe maan(d)vrouw in een individuele sessie van anderhalf à twee uur, kort voor of kort na de gemiste zaterdag. Mocht je er vaker gebruik van willen maken, dan betaal je de prijs voor een individueel consult. (€ 65,-/ € 80,-/ € 95,- variërend naar draagkracht)

Annuleringsvoorwaarden
Bij terugtrekking voor 1 januari vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.
Na 1 januari ben je in principe verplicht tot betaling van de trainingskosten. Natuurlijk wordt er bij aantoonbare overmacht naar een redelijke oplossing gezocht.

Laat me svp op je inschrijvingsformulier weten voor welke betalingsvorm jij kiest.
Mijn bankgegevens: NL95 INGB 00035 37 161 tnv MLA van Rooij te Nijmegen.