Helaas is Riet niet meer onder ons, op 11 juni 2022 is ze na een lange ziekte en een kort ziekbed rustig overgegaan. Ik handhaaf deze site nog een tijdje om haar unieke werk te eren. Kijk gerust verder rond op deze site en doe inspiratie op.
Hans
In memoriam Riet
Naar haar unieke blogs


Je kunt niet bij je vrije stroom, je verlangen, je hart, je vertrouwen, je innerlijke rust, je creativiteit, je plezier, je buik.

Je holt achter je hoofd aan, wilt zo graag zakken, rust vinden, vertrouwen. Het is nooit – nou, zelden dan – goed genoeg.
Dat ben je zat. Je wilt genieten, je kwaliteiten laten stromen vanuit je basis, niet vanuit dat denkhoofd van je dat je als een slavendrijver achter de vodden zit met alles wat je moet realiseren, organiseren, implementeren. Slow down. Dat is je verlangen.

Ik houd ervan mensen te inspireren om hun eigenheid te vinden. Hun oorspronkelijkheid.
Voor mij voelt het als ons geboorterecht om te leven vanuit ons verlangen. En hoe we daarbij worden uitgedaagd om onze heel eigen kwaliteit aan te boren.
We dragen allemaal onze eigen wijsheid en levensplezier in ons. Jij ook.
Maar we kunnen er jammer genoeg niet altijd bij. We zijn te druk met ´moeten´ en met voldoen aan allerlei verwachtingen – die van onszelf en van anderen.
Of we voelen ons klunzig in de keuzes die we maken.
Of er overkomt ons van alles waar we niet blij van worden en we vermoeden dat we daar zelf een aandeel in hebben, maar we snappen niet hoe…

Wat is jouw verlangen?

Graag breng ik je ermee in contact om dat te voelen en ernaar te gaan léven. Vanuit jouw eigen verbinding met Al-wat-is.,
Ik werk met de mensen die bij me komen omdat ik het ze gun meer vertrouwen te krijgen. Meer verbinding te voelen. Meer plezier te hebben. Meer rust te ervaren. Méér vanuit hun eigenheid te leven.
Ik geniet ervan en ben er enorm dankbaar als ik daar een bijdrage aan kan leveren.

Mijn werkvormen:

  • Voice dialogue (zie kader)- in gesprek met de ‘stemmen in jezelf’
  • Innerlijke reizen (zie kader) voor contact met gidsen, overleden dierbaren, ongeboren kinderen, vorige levens
  • Medicijnwandelingen (zie kader) voor het vinden van jouw persoonlijke, spirituele verbinding met de natuur; voor je contact met bomen, het vinden van je krachtdier, het afstemmen op water, wind, wolken, plekken voor steun en heling
  • Terugblik (innerlijke reis) op je conceptie en geboorte, de eerste uitdrukkingsvormen van wie je bent
  • Lichaams- en energiewerk voor contact met de wijsheid van je buik en je hart

Ik werk met de krachten in de zichtbare werkelijkheid: in de natuur en in de dimensies aan weerszijden van het aardse bestaan, de wereld van de ziel.
Hoe je kunt afstemmen op het wezen van je (ongeboren) kinderen.
Hoe je in de lijn van je voorouders staat en hoe je op wezensniveau hun steun kunt ontvangen.
Ik kan je een helpende hand bieden om je relatie met je ouders in een ander licht te zetten door op de wezenslaag contact met ze te maken. Of ik laat je ontdekken hoe een terugblik op een vorig leven je  inzicht en steun kan bieden in de keuzes van nu.
Ik coach je om jouw persoonlijke verbinding met de natuur en de bezielde wereld terug te vinden en er handen en voeten aan te geven in het leven van alledag.
Lichamelijk, energetisch en spiritueel.

De Ooij

N.B. Twee specialismen van me, door de jaren zo gegroeid:
Zwangerschapsconsulten voor contact met je ongeboren kind, voor je plezier of bij zorgen en problemen;
‘Een lege buik, lege armen’– als het anders gaat met kinderen krijgen; begeleiding bij het omgaan met zwangerschapsgemis en -verlies, miskramen en sterfte rond de geboorte.

© Copyright Riet van Rooij - Theme by Pexeto