Van fiere vrouwen, ratelpopulieren en een buitenkans, mijn laatste blog, waarin ik een inkijkje geef in een dagje training aan de rivier.

 

 

Wat ze me schreven (testimonials):

  • ‘Door contact te maken met de wijsheid van de natuur en het “vrouwelijke principe” lukt het me nu sneller en beter om in mijn drukke stadse leven mijn eigen wijsheid terug te vinden.’ Patty (47)
  • ‘Ik leer mijn eigen waarheid te onderzoeken en te leven, de verbinding met mezelf herstelt zich. Maar eigenlijk… Lees verder

 

De Vrouwencirkel

‘Vrouwenwijsheid aan de rivier’
de vrouwencirkel van 2017…

  • start zaterdag 7 januari* met een OPEN DAG, voor wie overweegt deze jaartraining te gaan doen, maar er eerst van wil proeven. Zo kun je mij ontmoeten, plus de vrouwen die zich al hebben aangemeld, plus degenen die óók nog overwegen zich een jaarlang te verbinden.
    Bel 024 3229722 of mail.
    Kosten PROEFDAG: € 65,- inclusief warme lunch.

De Vrouwencircel

Wat vindt je op die proefdag?

  • Je maakt kennis met mij en mijn aanpak, met het huis en het natuurgebied waar we werken, en met de eerste ‘Clanmoeder’, de maandvrouw van januari.
  • In deze jaarcirkel werk ik aan de hand van de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders uit de indiaanse traditie, 13 archetypes van vrouwenwijsheid die verrassend herkenbaar zijn voor ons, vrouwen van nu. Om onze vrouwelijke kwaliteiten en talenten te ontdekken en te leren inzetten. Voor onszelf en voor onze omgeving.

N.B. Mocht je niet op zaterdagen met wel op vrijdagen kunnen en deelname overwegen, meld je dan. Mogelijk vormt zich een parallelkring op vrijdagen, evenals dit jaar.
Lees de uitgebreide infopagina jaartrainig.

 


 

Bovendien maken vier vrouwen kans op een gratis exemplaar van het boek: De Dertien Oorspronkelijke Clanmoeders

clanmoeders
Bel 024 3229722 of mail…
Lees ook de uitgebreide infopagina jaartrainig