Gabriella

Gabriëlla Schreuder Hes

‘Riets ruime ervaring in dit werk is voelbaar. In combinatie met haar oordeelloze houding maakt dit dat de sfeer in een sessie veilig voelt en zelfs de meest kwetsbare kanten van jezelf hun stem durven te laten horen. Riet begeleidt vanuit rust en ruimte, afgestemd op wat in het moment belangrijk is voor jou. Ze helpt je vooral om je eigen wijsheid en antwoorden omhoog te laten komen. Dit waardeer ik enorm, want het werkt naast verhelderend ook bekrachtigend. Je ontdekt dat je vanuit jezelf heel goed een weg weet te vinden in de situatie waar je mee kwam en dit geeft zelfvertrouwen en levenszin. Het mooie aan dit werk is dat je ook op een diepere laag transformatie teweeg brengt, waardoor situaties in je leven ineens veel makkelijker in balans kunnen komen. Dankjewel Riet, voor het mooie werk wat je doet!’


Dineke klein

Dineke de Velde Harsenhorst

‘Wat een mooie sessie. En wat een uitwerking. Ik wist het al wel met mijn hoofd – maar dan gebeurt er niet zo veel – maar nu weet ik met heel m’n wezen, dat elk deel van mij er mag zijn.
Ik omarm.
Ik ‘heb’ nu meer en ben toch lichter…
Verdriet. Zo mooi om haar toe te laten en te zien dat ze een deel is, er mag zijn en dan ook weer stil is. Ze blijft nu ook niet zo sluimerend en duwend aanwezig.
En van jaloezie snap ik opeens zo veel. Wondermooi.
Dank dank namens de hele club (“ikken” die ik in me heb).’